Tästä viikonlopusta tulikin ihan kiva.

Minun piti olla Helsingissä työmatkalla, syödä sushia ja aloittaa lauantai Fazerin kahvilan brunssilla. Mutta flunssanpoikanen päätti toisin. Alkuviikolla voitin pöpön, mutta pian tilanne oli 1-1 ja sitten 2-1, flunssalle. Pysyin vaakatasossa perjantain ja lauantain ja onneksi tänään sunnuntaina on ollut energiaa pieneen puuhasteluun ja pääsen huomenna töihin.

Eilen päätin, että en jaksa enää makoilla ja kokkasin meille herkkuillallisen. Pakastimesta löytyi possua ja itse noukittuja kanttarelleja. Niistä syntyi sienillä täytettyjä possurullia. Lisukkeeksi valmistin pannujuureksia ja punajuuri-vuohenjuustopaistosta. Taivaallisen hyvää (vaikka kuva kertoo ehkä toisin, heh)! Punaviini on vähemmin mainostettu flunssalääke, mutta toimii. :)

viikkis4-normal.jpg

Mies oli ihana ja siivosi kodin. Viikonloppuna on taas tuntunu erityisen onnelliselta asua tässä omassa kodissa, pienessä yksikerroksisessa puutönössä. Miten paljon ikävöinkään juuri näitä kotihetkiä, kun 1,5 vuotta asuttiin poissa. En lähde tästä talosta enää kuin kantamalla ja siihen tuskin kukaan pystyy. :) Olen nauttinut tosi paljon myös kynttilöistä. Syksy saa tulla, minä oon valmis nauttimaan kynttilöistä, takkatulesta, villasukista, punaviinistä ja vilteistä.

Tänään kokkasin jättiannoksen juurespataa. Pilkoin mm. porkkanaa, lanttua, palsternakkaa, sieniä, purjoa ja valkosipulia, ja joukkoon heitin kypsennettyjä possunpaloja. Possuinen viikonloppu siis, mutta hyvää tuli tästäkin. Tein annoksesta niin suuren, että me syödään sitä miehen kanssa ensi viikolla työeväinä kyllästymiseen asti.

viikkis1-normal.jpg

 

viikkis2-normal.jpg

 

Olen tänään tonkinut kodinhoitohuoneessa perä pitkällä. Kerron seuraavassa postauksessa, miksi. Energistä viikkoa teille, jotka tänne eksytte! Ilahdun kommenteistanne. :)