Yhden vahvan sohvaimupäivän jälkeen heräsin eloon ja vietin energisen viikonlopun. Lämpenevä sää ja valo piristää tosi paljon. Ihanaa, että aamukahvin voi juoda taas omalla terassilla. Marimekon harmaa ananas pöytäliinana toimii harhauttajana, ettei katse vaan eksy parhaat päivänsä nähneeseen laatoitukseen tai kuivaan nurmikkoon...

aamukahvi-normal.jpg

 

Meidän viikonloppu oli lapsellisen riemukas. Vein perjantaina mieheni kanssa meidän 7-vuotiaan kummitytön shoppailemaan ja ravintolaan herkuttelemaan. Meillä on tapana tehdä kaikkien kummilasten kanssa noin kerran vuodessa jotain kivaa yhdessä, sillä siinä näkee parhaiten, miten kummilapsi kasvaa ja reipastuu. Arvostan "aikalahjoja" paljon materiaa enemmän.

Illalla, tai oikeastaan yön pikkutunneilla, tein perheeni kanssa siskonpojalle 3-vuotiskakun. Poika tilasi piipaa-auton, joten laitoimme luovuuden peliin naurunremakan säestyksellä.Saimme idean Ullanunelman julkaisemasta Unelmakakut-kirjasta. Suosittelen omenahillo-tuorejuustotäytettä täytekakkuun - toimii! Itse asiassa kirjan kaikki ohjeet ja vinkit toimivat. Olen päässyt sen avulla eroon täytekakkukammostani. Olen innokas leipuri ja kokkaaja, mutta täytekakuista olen aina onnistunut tekemään joko liian kuivia tai kosteita. Ullan ohjeilla tunarikin onnistuu. Ja joku tunari unohti vilkun kuljetuksen jälkeen konepellille. Paha, paha moka, heh.

kakku-normal.jpg

 

Juhlat olivat todella vauhdikkaat, sillä vanha ja kankea tätikin innostui tekemään voltteja jättitrampoliinilla! Ihan niin kuin niskaa vähän pakottaisi... :)

Herkullisten juhlien jälkeen korkkasimme sunnuntaina mökkikauden alkaneeksi. Päivä oli ihanan lämmin ja riippumatossa köllötellessä tuntui kuin koko pitkää talvea ei olisi koskaan ollutkaan. Tästä alkaa kesä!

m%C3%B6kki2-normal.jpg

 

m%C3%B6kki1-normal.jpg

Koeajolla.

 

m%C3%B6kki3-normal.jpg

Oman biitsin alku. Mökki ei olisi mökki, jos ei sielläkin odottaisi sata projektia. Mökkiprojekteja tehdään eteenpäin fiiliksen mukaan, sillä tärkeintä on nauttia olosta paikassa, jossa pääsee pakoon kaikkia maailman tyhmyyksiä.