Järjestin lauantaina ystävälleni yllärikolmekymppiset. Veimme hänet ensin hemmotteluihin kauneushoitolaan ja sitten kotiini illalliselle. Kutsuttuja oli kaikkiaan 20, mutta lopulta muutama jätti tulematta.

Illallisen järjestäminen omassa kodissa noin suurelle joukolle vaati vähän jumppaa: ensin aivojumppaa ja lopulta fyysistä jumppaa huonekalujen paikkoja vaihdellessa. Meillä on melko vähän huonekaluja, joten saimme olohuoneen suht nopeasti tyhjäksi ja kolmelle pöydälle toimivan tilan. Ainoa vaikeampi juttu oli sohvan siirtäminen. Irrotimme oven, jotta saimme jättiläissohvan mahtumaan toiseen huoneeseen.

Totesin taas, että astioiden hamstraamisesta on ollut hyötyä, sillä jouduin lainaamaan ainoastaan muutaman kahvikupin ja muutaman lautasen. Alkusalaatteihin astiavarastoni ei enää olisi riittänyt, mutta tarjosin salaatit päreiltä. Toimi muuten hyvin ja antoi vielä kivan lisän kattaukseen. Vesimelonin ja mansikan kosteus imeytyi päreeseen, joten salaatti oli jopa kivempi syödä päreeltä kuin posliinilta.

Työkiireet ja siten työtuntien määrä on ollut viime aikoina valtaisa, mutta mieheni auttoi järjestelyissä ihanasti. Haki ja kantoi muun muassa työpaikaltani kuusi tuolia lainaan. Tein tosiaan vain alkusalaatin, sillä synttärisankarin hyvä ystävä loihti mahtavat kakut ja pääruuan - thaimaalaisen buffeillallisen - haimme paikallisesta ravintolasta. Ruoka sai paljon kehuja ja oli omasta mielestänikin herkullista. Onneksi näille pienillekin paikkakunnille tulee tuollaisia vähän erilaisia vaihtoehtoja.

Tältä meillä näytti lauantaina:

epe2-normal.jpg

 

epe7-normal.jpg

 

epe4-normal.jpg

 

epe5-normal.jpg

epe1-normal.jpg

 

epe6-normal.jpg

 

Ihaninta oli se, että synttärisankari selvästi piti järjestyistämme, joissa hänen siskonsakin olivat aktiivisesti mukana. Päädyimme vielä lähes koko porukalla jatkoille ravintolaan. Eilen ei tehnytkään mieli olla kirkkaassa auringossa... ;)

Huonekalumylläyksen lopputuloksena sain kuningasidean uudesta huonejärjestelystä. Puhuin miehen ympäri, ja meillä on nyt lähes kaikki huonekalut vaihtaneet paikkaansa. :D Tykkään ihan kamalasti ja nyt tuntuu, että meidän kotiin on löytynyt oikea henki. Sitä olen peräänkuuluttanut tässä jo jonkin aikaa. Teen muutoksesta seuraavan postauksen, joten palaan pian!