Minulla on tänään kaksiosainen työpäivä: aamuvuoro ja iltavuoro. Muuten ei naurattaisi, mutta sain aamulla laiskotella tunnin sängyssä, joten ihan valoisin mielin aloitan kohta päivän kakkososion (ah niin inspiroivassa paikassa kuin valtuuston kokouksessa).

Tästä päivästä ei siis juuri kerrottavaa ole, mutta eilisestä on. Rakas ystäväni keksi huippukivan idean. Järjestimme hänen kodissaan pihakirppiksen ja kesäkahvilan. Kokosimme itseltämme ja sisaruksiltamme myytävää tavaraa, jotka ystäväni asetteli tosi kauniisti koreihin, hyllyille, kalusteiden päälle, vilttien päälle jne. heidän pihalleen. Valkoisella lauta-aidalla rajatulla pihalla oli myös herkullisen värisiä kesäisiä kalusteryhmiä kahvittelijoille. Edith Piaf soi taustalla ja kahvilasta sai mm. kahvia, lattea, banoffeeta, lime-valkosuklaajuustokakkua, Giovanni-rouvan suussa sulavaa suklaatorttua, vaniljaisia kuppikakkuja ja kinkku-juustosarvia.

Kävijöiden palaute oli niin positiivista, että mikäli ystäväni innostuu, jatkoa seuraa varmasti. Kirppistavara oli laadukasta ja hinnat pidimme niin kirpparilla kuin kahvilassa edullisina. Monen asiakkaan suu loksahtikin auki, kun veimme tilatut kakkupalat pöytiin. Jotkut taisivat odottaa pienempiä ja ehkä hieman eri näköisiä annoksia. :)

Maalla on parasta juuri se, että tekemistä voi järjestää itse sen sijaan, että tyytyisi valittamaan tylsyyttä! Kuvia en muistanut juurikaan napsia, mutta tässä hieman eilisen, tosi kivan päivän tunnelmia.

kirppis3-normal.jpg

 

kirppis1-normal.jpg

 

kirppis2-normal.jpg