En kyllä ole vielä mummuiässä, mutta pelargonioita on ollut ikkunani alla jo useana kesänä. Vaaleanpunainen pelargonia + muratti = kestosuosikkini. En ole taitava puutarhuri, mutta kesäkukkien istuttamista odotan aina innolla. On ihanaa upottaa sormet multaan tietäen, että koko värikäs kesä on vasta edessä!

Asun pienellä paikkakunnalla, jossa on tosi hyvä puutarhamyymälä. Hinnat ovat markettien orvokkitarjouksia hieman kalliimpia, mutta laatukin aivan toista luokkaa. Paikkakunnan omien myymälöiden ja yrittäjien kannattaminen on tullut minulle tärkeäksi. Onhan noita kesäkukkasiakin paljon kivempi katsella, kun tietää, että ne on pienestä heiveröisestä taimesta (tai siemenestä) lähtien kasvatettu kivenheiton päässä. Kesäkukkien lisäksi mukaani tarttui ihania yrttejä.

 

kukat2-normal.jpg

kukat1-normal.jpg

yrtit-normal.jpg

 

Padassa porisee parhaillaan tomaattiset minilihapullat. Panostin hieman arkiruokaan ja jaksoin jopa paseerata tomaatit. :) Tänään yritän olla tehokas. Aion palauttaa kevään viimeisen opiskelutehtävän: kymmenen sivua viiltävää analyysiä. Loppuviikoksi onkin tiedossa jotain ihan muuta, sillä lähden siskoni kanssa Tukholmaan! Toivottavasti kirsikkapuut vielä kukkivat ja me löydetään parhaimmat shoppailupaikat. Aion uusia vaatekaappini sisällön. Palaan töihin kesäkuun alussa piiiitkän opintovapaan jälkeen, joten kaappini huutaa työvaatteita. Ja niitä värejä...

Hejdå!