Hello!

Syitä blogin päivittämistaukoon on lukuisia: laiskuus, tylsyys, rakkaan läppärini pimahtaminen & tuskallisen pitkä huoltoreissu ja kiire - kiire ensin töissä, sitten lomalla. Mihis se uusi kiireettömämpi ja rennompi elämänasenne unohtuikaan? No, kaivan sen esille taas kun palaan sorvin ääreen, lupaan.

Olen juuri tehnyt paluun ihmisten ilmoille sähköttömältä mökiltä. Tuliaisena ensimmäiseltä lomaviikolta on muun muassa puolikkaan pään kokoinen finni leuassa (kiitos järvivesi, aurinkorasva ja ei-niin-hygieninen ihonhoito), muutama mellevä lomariita (miehet!) ja muutama mellevä ahdistuskohtaus a) siitä, että loma on (muka) liian lyhyt, b) siitä, että en osaa päättää, mitä tekisin ja minne menisin vai pysyisinkö ihan paikallani vaan ja c) siitä, että stressaan jatkuvasti tekemättömiä opiskelutehtäviä ja kauhistelen tulevan syksyn työ- ja opiskelutaakkaa, jota helpottaakseni en kuitenkaan haluaisi uhrata lomastani tuntiakaan. Aaargh. Mutta näistä ensimmäisen lomaviikon ahdistuksista olen pässyt joten kuten yli ja osannut nauttiakin.

Nyt juon skumppaa. Kello 01 yöllä, maanantain vastaisena yönä. Jes! Lomaa parhaimmillaan.

bl3-normal.jpg

 

Lomalla pitää vähän suorittaa. Vaikka siivoamalla keittiökaapit.

bl8-normal.jpg

 

Rentoudun parhaiten riippumatossa ja remppaamalla. Sääli, ettei näitä harrastuksia voi yhdistää. ;) Mökin ikkunapokat ja ovet ovat saaneet maalin sillä välin kun mies on naputellut terassin ja ulkohuussin.

bl1-normal.jpg

 

Mökkitien kavereita. Ammuu!

bl7-normal.jpg

 

Aurinko hellii onneksi meitä elokuun faneja ja lomalaisia. En saa silmiäni irti tästä kuvasta. Järvi oli aivan peilityyni.

bl6-normal.jpg

 

...eikä illoissakaan ole valittamista. Yksi lomaviikon parhaita hetkiä on ollut saunominen ja naku-uinti keskiyöllä. Niin rentouttavaa ja hauskaa! Sen jälkeen oli ihanaa juoda lasillinen valkkaria mökissä kynttiläkruunun valossa. Elokuun illat on mielettömiä!

bl4-normal.jpg

 

Heräsin tänä aamuna ensimmäisen kerran jo 5.30. Kaduttaa, etten jaksanut ottaa kuvaa, saati mennä aamu-uinnille, sillä sekin kannattaisi lämpimänä kesäaamuna kokea.