Työkaverini pääsivät todistamaan tänään uuden laukun saaneen naisen sekoamisen. Olen materialisti, vaikka kuinka yritän muuta väittää. Ehkä viime aikojen shoppailut jo puhuvat puolestaan...

Palkitsin itseni lomalla tehdyistä opinnoista tilaamalla uuden Guessin laukun. Tilauksen jälkeen olen käynyt JOKA PÄIVÄ (sata kertaa) ihastelemassa laukkua netissä. Viimein tänään sain viestin, että laukku on noudettavissa - juoksin saman tien postiin. Esimieheni ihmetteli, mihin juttukeikalle lähdin niin kiireellä, mutta juoksuaskeleiden syy olikin uusi rakas. Hopeinen Margeaux sai osakseen paljon kehuja ja ihastelua, ja muutama työkaveri meni saman tien katsomaan Guessin uutuuksia. Näin se hulluus leviää. :)

Uusi rakkaani, silmäteräni ja iloni, olkaa hyvät. (Kuva: www.zalando.fi).laukku1-normal.jpg


Jos maltan enää ikinä pitää mitään muuta laukkua, se pääsee välillä lepäämään tähän ihanaan eteishyllyyni kunniapaikalle:

laukkuhylly-normal.jpg

Sain tuon hyllyn töistä. Kun vaihdoimme toimipaikkaa, tämä lehtihylly ei mahtunut uusiin tiloihin. Hyllyssä on 52 lokeroa, jotka on mitoitettu niin, että tabloid-lehti mahtuu siihen taitettuna. Hyllyssä siis säilytettiin vuoden lehdet, mutta nyt se on minun. Maalasin valkoiseksi ja muutin hieman käyttötarkoitusta.

Tämä päivä on ollut muutenkin hyvä. Kävin aamulla salilla ja menin myöhemmin töihin. Yhdeksän tunnin yöunilla ja aamusalilla on ihmeellinen vaikutus. Olo on energinen ja olen ylpeä tämän viikon itsekurista.