Sain eilen ensimmäisen palkan sitten vuoden ja 10 kuukauden. Opintovapaan jälkeen kunnon kuukausipalkka lämmitti mieltä kovasti. Varsinkin kun eilen oli oikein perusmaanantai: mikään ei mennyt, miten piti ja kaikki otti päähän. Omia töitä en ehtinyt tehdä ollenkaan koko päivänä. Se on tosi turhauttavaa, koska koko viikko lähti liikkeelle huonosti ja loppuviikon saakin juosta kahta kauheammin...

Oliko tässä riittävästi perusteluja sille, että tarvitsin eilen hemmottelua? :)

Päiväunien lisäksi kävin shoppailemassa kauan himoitsemiani Wellan Sp:n (System Professional) hiustuotteita. Hinnat on pilvissä, mutta tuotteet on niin hyväntuoksuisia, ihanan ja laadukkaan tuntuisia ja miellyttäviä käyttää, että ovat minun mielestä hintansa arvoisia.

Ostin shampoon, hoitoaineen, hoitoöljyn, volyme tyvikohottajan ja hiuslakan. Odotin malttamattomana suihkuun pääsemistä tänään saliaamun jälkeen. Varsinkin tämä LuxeOil-sarja ansaitsee kaikki ylistysadjektiivit.

SP_LuxeOil2-normal.jpg

 

Tuotetekstissä luvataan, että sarja antaa hiuksille pitkäkestoista pehmeyttä ja ylellisen keveän tunnun ravitsemalla hiuksia ja suojaamalla niiden keratiinia. Sarjassa kerrotaan käytettävän luonnollisia öljyjä, kuten argaöljyä (käytetään myös nimitystä "nestemäinen kulta", joka on tunnettu ravitsevista ja kosmeettisista ominaisuuksistaan), manteliöljyä (tunnettu ylivoimaisesta kosteuttavasta vaikutuksestaan sekä rasvoittamattomista ominaisuuksistaan) ja Jojobaöljyä (tunnettu kosmeettisista ominaisuuksistaan sekä erityisestä soveltuvuudestaan hauraille ja kuiville latvoille).

Menipä mainospuheeksi ja jollakin kosmetiikkaa paremmin tuntevalla voi olla tähän sanottavaa, mutta minä tykkään!

Yksi maanantai - ja monta aamua - on juuri pelastettu. :)