Kotiuduin eilen illalla Tukholman-reissulta, mutta teen siitä postauksen vasta tulevalla viikolla, sillä kaikki kuvat ovat siskoni kamerassa. Sen verran voin paljastaa etukäteen, että vaatekaapin sisällön uusimisesta ei ole paljon kerrottavaa. Ostin kaksi vaatetta, joista toinen on tummansininen ja toinen musta. Jep. :) Oli silti oikein kiva ja piristävä reissu.

Koska rouva itse tuntuu jatkavan harmaata elämää tummissa väreissä, väriä pitää etsiä muualta. Esimerkiksi mökiltä riippumatosta. I love it.

aurinko1-normal.jpg

Heräsin tänään väärällä jalalla, mutta mökille päästyä ei enää voinut murjottaa. Päivä oli niin täydellisen kuuma, että välillä piti jopa hakeutua varjoon. Värikäs kalavarjo on minun ja mieheni matkamuisto Kreetan-matkalta vuosia sitten.

aurinko2-normal.jpg

Meidän mökille ei tule juomakelpoista vettä, eikä siellä ole sähköä, joten tänään kokattiin jälleen taivasalla avotulella. Menuuseen kuului peruna-kananyyttejä (peruna-sipulisekoitusta, valmiiksi paistettuja broileripaloja, tuorejuustoa ja mausteita folioon käärittynä). Jälkkäriletut kuorrutettiin mansikkahillolla ja huuhdeltiin alas nokipannukahvilla. Lurps.

aurinko6-normal.jpg

aurinko4-normal.jpg