toukokuu6-normal.jpg

Aikakoneen ikivanha kappale Keltainen on soinut päässäni koko aurinkoisen viikon. Siis, mikä sää! Mikä viikko! Mikä loma! Mikä tuuri! Miehelläni on ollut tämä viikko lomaa ja samalla tämä on minun viimeinen opintovapaaviikko (paino sanalla vapaa) ennen kuin palaan MAANANTAINA sorvin ääreen. Niistä fiiliksistä tuonnempana.

Me ollaan oltu koko lomaviikko mökillä. Ainakin Keski-Suomessa on ollut huikea sää. Sanoinko jo, että aurinko on paistanut täydeltä terältä ilman pilvenhattaroita? :) Olen innoissani, koska rrrrakastan kesää ja aurinkoa, ja yli 20 asteen helteet on Suomessa niin harvinaisia. Järveen jäi tänään, toukokuussa (!), talviturkkinikin. Ennenkuulumatonta.

Meidän mökin pihapiiri on kuin pommin jäljiltä: rakennamme mökin eteen terassia. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, valmista tulee ensi viikon aikana. Minun tämän viikon homma on ollut ikkunanpielien ja ovien maalaus, mutta kuten näkyy, riippumaton imu on vienyt voiton.

toukokuu12-normal.jpg

toukokuu10-normal.jpg

 

Meidän ihanat ystävät ja kummipoika kävi eilen luonamme mökillä. Olipa ihanaa istuskella rantahiekalla, höpistä mukavia ja herkutella letuilla. Tänään kokkasimme muurikkapannulla possunliha-kasvistortilloja. Käytin tortillalevyt pikaisesti pannulla, joten niistä tuli herkullisen rapsakoita. Ulkona maisemaravintolassa muurikalla tehty ruoka maistuu taivaalliselta.

toukokuu11-normal.jpg

toukokuu7-normal.jpg

 

Mökkitontillamme on paljon metsämansikan kukkia, mutta satoa pitää malttaa vielä odottaa. Luonto on todella herännyt kesään.

toukokuu4-normal.jpg

toukokuu8-normal.jpg

toukokuu9-normal.jpg

toukokuu5-normal.jpg

 

Seuraava blogipostaus on Tukholman-matkalta, lupaan, sillä sain tänään meidän reissukuvat siskoltani. Ihania kesäpäiviä, jos joku on tänne blogiin eksynyt! :)