Palasin tänään lomalta töihin. Kynnet on terotettu ja punattu. (Sori epätarkka kuva).

kynnet-normal.jpg

 

Eilen oli tosi kiva viimeinen lomapäivä. Olin siskojeni kanssa lähikaupungissa ja omassa pikkucityssä shoppailemassa. Lomatili on tyhjennetty viimeistä senttiä myöten, mutta kyllä kannatti.

Shoppailupäivän anti:

  • Tennarit. Vanhat oli puhki kulutettu (johtuen tietenkin käyttäjän suuresta lenkkeilyinnosta, hah).
  • Sporttivaatteita. Päätin, etten tällä kertaa osta heti tuliteriä kamoja, kun päätän aloittaa sporttisemman elämän, joten olen kulkenu maaliskuusta asti salilla missä sattuu vanhoissa ryysyissä. Nyt päätin, että koska oon siellä ahkerasti käynyt, lomaa lukuun ottamatta, voin motivoida itseeni uusilla treenivaatteilla. Olikin kiva vaihtaa salille pitkien housujen tilalle caprit. Pienestä sitä on iloinen.
  • Kosmetiikkaa. Niin tiedän, taas... Ystäväni vinkkasi todella hyvästä asperiinikuorinnasta, johon tarvitaan Freemanin ananaskuorintaa. Freemanit oli tarjouksessa, joten mukaan lähti useampi puteli. Ja kuorinta oli todella lupausten mukainen. Freemaneiden lisäksi ostin Body Shopista suihkugeelin ja vartalovoin sekä kuorintahansikkaat.
  • Korkkarit. Ah. Uuh. Ihanaa. Punainen on syksyn väri. Ensi-iltansa nämä ihanuudet saa kolmen viikon kuluttua siskoni esikoisen ristiäisissä. En malta odottaa!

korkkarit-normal.jpg

 

Shoppailujen lisäksi käytiin tietenkin syömässä. En erityisemmin ole tykänny Rosson listasta enää aikoihin, mutta Rosson tiramisun (tai miratisun, niin kuin yleensä suustani lipsahtaa) voittanutta ei ole. Nam.

Tästä alkoikin samalla kolmen viikon karkki- ja herkkulakko. Kesälöysäilyt on tuonu 2,5 kiloa (eli kokonaispudotus maaliskuulta lähtien on nyt 5,8 kg). Toisaalta harmittaa, mutta toisaalta painoa olis voinu tulla enemmänkin (löysäilyt huomioon ottaen) ja pääasia on se, että nyt homma jatkuu. Aloitin aamusalit eilen yläkroppatreenillä. Vähän piti laskea painoa joissain laitteissa, mutta muuten jaksoin kohtuuhyvin. Tästä se lähtee taas! Voi olla, että jatkossa täältä blogista löytyy aika paljon ruokavaliojuttuja yms. koska kiinnitän syömisiin ja liikuntaan enemmän huomiota. Kevään tavoite oli laskea sykkeitä ja nyt saisi laskea paino. Tavoitteena on tehdä liikunnasta kuitenkin asia, joka ANTAA voimia opiskelu- ja työsyksyyn, mutta EI ole yksi suorite lisää. Let's see.

Kesälomasta jäi mieleen opiskelustressi, mutta myös ihanat hetket mökillä ja pienillä reissuilla Suomessa. Viime viikolla olin mieheni kanssa hänen isänsä ja vaimonsa mökillä Oulun kupeessa. He oli laittanu kylpytynnyrin, ja siinähän kelpasi lillua. Nautin todella pitkistä kylvyistä, skumpasta, aamiaisesta aurinkoisella laiturilla ja koskenkohinan kuuntelemisesta. Ihana paikka! Päätettiinkin miehen kanssa, että mennään syksyllä uudestaan, kun kutsu kerran kävi. Voin jo kuvitella, miten ihanaa on piiloutua sinne viikonlopuksi karkuun kiirettä ja stressiä.

Kiitos kesä, että taas piipahdit meillä. Liian lyhyesti, mutta kuitenkin. Näillä eväillä ja muistoilla kohti syksyä. Kaikki on sydämeen tallennettu.

m%C3%B6kki-normal.jpg